Xtern Media

Ett vackert golv är husets själ. Det ska läggas med omsorg och noggrannhet, för att hålla i flera år. Vi har stor erfarenhet av flera sorters golv och står gärna till tjänst med det mesta. Du kan vara säker på att vi lägger dem väl och vi samlar på nöjda kunder, vi har en lång rad av dem vid det här laget.

Kontakta oss gärna så att du kan få precis det golv du vill ha. Om du vill skickar vi ut en kostnads fri offert så att du vet exakt hur mycket det kommer att kosta dig. Inga dolda kostnader, och allt noggrant specificerat.

Med ett nytt golv kommer hela rummet att få en härlig atmosfär. Det blir också lättare att hålla rent. Vi kan ge dig förslag på hur du underhåller olika sorters golv på bästa sätt. Dels för att de ska hålla längre men också för att du ska kunna ha mer glädje av dem.

Golvläggning är en konstart som vi trivs med. Vi känner stor tillfredsställelse efter avslutat uppdrag när vi ser hur det rummets karaktär blir understruken med rätt golv. Våra kunder uppskattar att vi jobbar både snabbt och noggrant, så att de inom kort tid kan njuta av sina nya golv.

Vad våra kunder säger om oss


Vi är supernöjda med jobbet de utförde båda gångerna och kommer sannolikt använda dem igen om behovet uppstår.


Bianca Sjöberg Täby

detective


De är kort och gott ett nöje att ha att göra med och de går utan knot den där extra milen då det behövs.


Pelle Björklund Nacka


Jag rekommenderar dem och kommer vi kommer anlita dem igen om vi har behov av deras tjänster.


David Samuelsson -Bromma